Jump to content

leightonbike121

Free
  • Content Count

    47
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About leightonbike121

  • Rank
    Member
  • Birthday 05/01/1961

Previous Fields

  • Current Bike(s)
    r1-4xv,1989 exup 1000,1989 & 1990 zxr 750h,1971 ts125,1973 xl250 k0,

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    cardiff,south wales,uk

Contact Methods

  1. ok,its not the earth or any of the connections.have bought a relay of ebay,only £8 so hopefully that will cure it.
  2. hmm,will re-check the connections but im fairly confident that they are all good,the switchgear is spotless & had a squirt of wd40.it only has one fuse,(i believe) & thats located on the starter solenoid & if that blows nothing will work so i thought id narrowed it down to a relay,or,as you suggested,the earth....which seems more likely,the more i think about it.i think i got to nip out into my workshop & check that right now as the curiosity is getting to me, lol.
  3. hi,high & low beam isnt working on my 09 xt125x,everything else seems ok,including the side light & tail light.i suspect that it may be down to a 5 pin relay located behind the right hand sidepanel,next to the cdi.does anyone know if it could be this relay at fault? (and would it only affect hi/lo beam.) thanks in advance for any advice that is offered.
  4. hi,due to unforseen circumstances i am forced to consider parting with my 98 r1 4xv & i wondered if anyone has any idea what a realistic asking price (or reserve price if i ebay it) would be? its pearl white & red,red seat model,25k miles with fsh etc,totally standard & in extremely good condition.i havnt used it for a number of years as i didnt want to run the mileage up on it & i been using a 1200 bandit until recently.basically its been mothballed in my workshop but started quite often & given the odd ride now & then to keep everything working.i guess the only consol
  5. try carl salter.com........you will probably get it for free
  6. A complete zx9r...in bits (snapped the frame in half when it almost assasinated me) lots of cagiva mito bits,lots of xl250r bits,some dt175mx bits,lots of zxr750h bits,lots of pulse adrenalin bits,some gsxr600srad bits,some zxr750j bits,some pug trekker bits,some ls650 savage bits,some klx650 bits.......i could bore you all with the rest.......
  7. mine wants a divorce.....i told her that im not spending that much !!!!
  8. erm everyone has failed to remember the 4th type of biker.....,a dead one.....be careful out there.....( still have fun tho)
  9. damn fine effort,why dont they make bikes like this anymore? the younger generation have been robbed of the experience....or maybe im just getting old
  10. once again,i agree with cynic regarding warming the plug,i also seem to remember that putting a little pencil lead on the plug was used to aid the spark ( havnt heard that one suggested for quite a while tho....old school) did you know that the spark plug may be sparking when you check it but it may not spark when under compression? seals look like prime suspect tho,as previously suggested by cynic.i picked up a 1971 ts125 duster a while ago,been stood for god knows how many years,was completely covered in ivy,leaning against a shed,you couldnt even see the bike, i got it home & had it r
  11. a bit vague with the symptoms but id check out the plug
  12. hi,is the spark plug getting wet? if its dry it is going to be a fuel problem,possibly the crankseals as cynic has suggested.if the plug is dry,try priming it by pouring a little fuel into the spark plug hole (5ml-ish),i would think that it would at least fire.also;try removing the rubber air filter tube at the clamp at the rear of the carb,block the air intake on the carb completely with your hand/fingers or rag etc,hold the throttle open & kick it over a couple of times,if the fuel system is ok-ish your hand/fingers or rag should be soaked in fuel......hope this has helped
  13. notified via facebook? no-one else noticed? kupid stunts !!!!!!!!!!!!!
  14. theres probably a filter inside the fuel tank,on the tap - your a bit vague regarding the pipe,how have you been running it with the pipe off?
×
×
  • Create New...