Jump to content

Check engine light, v star 650


Gdgarth
 Share

Recommended Posts

I've got an 07 v star 650. This morning, around 40 degrees out, I rode it on the freeway, and the check engine light came on. I pulled off to the shoulder, and the light went out after about 30 seconds. I shut down and checked the oil level - it was fine. Started back up,and took off again. The light came on again when I hit high speed, went out when I slowed down. The bike ran great, sounded normal the whole time.

Any idea what this could be!

Link to comment
Share on other sites

Do you want an ad-free experience? Join today and help support the Yamaha Owners Club.

I can try to add a bit of oil, but it isn't low at all. I didn't have this problem a couple of days ago - the only thing that changed was the ambient temp.

I warmed the engine up before taking off, and didn't see the problem until I was 12 miles from home - I'm pretty sure the engine was warm by then.

Link to comment
Share on other sites

is not about low level oil, nothing wrong with you oil level. fit you engine with oil until the maximum level allowed. I had the same problem and we are not the only who had same problem. what I suggest you was the solution for all.

Link to comment
Share on other sites

I assume that's 40º Farenheit?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Who's Online (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...