Jump to content

Left Inicator


Ditchfinder88
 Share

Recommended Posts

Hey folks just brought a 2002 r6 everythings been fine with the bike until sunday when i went out on a ride. when i got back my left indicators dont work. when i flick the switch to the left all the lights dimm for a second and thats it any ideas? cheers folks

Link to comment
Share on other sites

Do you want an ad-free experience? Join today and help support the Yamaha Owners Club.

I had the same problem with a 2001 R1 and found that where the wiring loom goes round the front left side of the fairing it was pressed hard up against other components. When I eased the loom out of the way slightly and made sure it was no longer trapped it worked fine. Every couple of months it would happen again because it had worked its way down and became trapped again. I never did solve the problem perminently, I just kept moving it everytime.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Who's Online (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...