Jump to content

SR125 Starting Problem


JamesD84
 Share

Recommended Posts

Hi Everyone,

Bought an old SR125 project that had been off the road. Long story short, it's just about having my life 😂 with not starting.

It's got good compression, got fuel, got spark (possible issue) and everything else seems good. I have bare bone wired it, to cut out out the sidestand, neutral and relays but no difference.

Bike cranks but won't catch, it gets spark but seems strong first fire then not so strong. Battery is good and new so ruled that out. Pick up coils are good.

Soooo I keep coming back to the CDI unit but I they are like hen's teeth. Could the CDI be bad but still giving a spark.

Anyone used an aftermarket CDI unit?

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
Do you want an ad-free experience? Join today and help support the Yamaha Owners Club.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Who's Online (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...