Jump to content
YammieBoy

YBR125 2011 Blinkers Not Working

Recommended Posts

Hey guys,

 

A few weeks ago I was riding my YBR when someone hit me and obviously caused a crash making me break my hand and knuckles...

 

Since then I keep checking over the bike etc. For when I can ride again and have never came across this with my R6 or R1, but the right hand side blinkers aren’t working properly... the rear comes on and doesn’t blink/flash and the front doesn’t come on at all, the dash light stays on too and doesn’t blink.

 

The left hand side is fine

 

Confused, Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sounds like a relay issue to me.

Is there a separate relay for each side?

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, finnerz89 said:

Sounds like a relay issue to me.

Is there a separate relay for each side?

Yes

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'd be changing the relay then mate. 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you sure there are 2 indicator relays. Doesent seem like something Yamaha would do. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...