Jump to content
Maft67

Speedo problems xt125x

Recommended Posts

Hi to all .....as you can see am new to the club ! Have finally got round @ 47 to go for bike test so am the new owner of a xt125x ....didn't test ride the bike on purchase then realised dreaded xt speedo hassle . The digital reading stays on 0 mph no matter what mode it's in ....have removed and cleaned the magnetic sensor ...maybe go for a new one ? The bike has a mph decal over the kph on clocks ...when key is turned the display goes through it's check then OIL 5750 appears then display goes to normal . It reads 1330 TOD also in another mode so can anyone tell me which one is the mileage ? I have rang the dealer who is emailing me service invoices they have up to 900 miles . The bike was then dry stored for 6 years apparently . The mileage on the May 2014 mot is 1030 with no other odometer history so I guess this may be the first mot since registered in 2005 . I am being 6ft2 finding the bike a tad small and wonder whether I should have gone for a wr ?! The bike is a great ride though .....any help would be greatly appreciated many thanks ....mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi i know that this is an old Post but you never know who will respond right. I have a 2005 xt125x and am looking for parts. Does not matter what parts you have.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...