Jump to content
jack63ss

Blinker Issue with Virago XV250

Recommended Posts

I was riding today, much better than Stay At Home, and my Right directional started flashing faster than normal. I assumed it was a burned out bulb, so when I got home I pull the lens off and checked pulled the bulb. The continuity was okay on both filaments, so I swapped in a different bulb and that didn't work either. So I got out my meter and I have NO power on the socket contact for the flasher filament. The Left side and the Right Rear are all working fine, it is just the Right Front flasher.
So, before I start pulling things further apart, I figured I would ask if there is anything anyone thinks I should know ? I don't think it is the relay, as I think it drives both sides, and a socket all of a sudden failing that way is rare, so .... ANY ideas ?
Thanks
Jack

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Start with the easiest check, take the left hand side indicator and swap the connections, (they will be together in the headlight, dark green and a dark brown likely with a common earth) so its plugged into the right hand side.

If the indicator is ok the problem should swap sides, then you will have to look deeper.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...