Jump to content
stevieh99

Thundercat rough running.

Recommended Posts

My 2000 'cat started running rough last spring after it came out of hibernation (I run it once a month or so through winter). I've replaced filters and plugs with no joy, and had carbs balanced

Today removed coils to test and to of the plug caps are 12k Ohms instead of 10 (the other two are just over 10). Would this be enough to cause problems? (The coils and leads appear to be spot on)

Two years ago I fitted a new exhaust (Motad pipe, Fuel 'can) and took it from Cumbria to South Wales and back with no problems, but I suppose it might have worked loose. Another possible problem?

Any suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'd suggest cleaning the carbs myself, you might be delving too deep. You could also try sticking some V Power in it and giving it a good spank for a tank or so

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeh the carbs could do with a ultrasonic bath,,  varnish builds up  if not used regularly ,  esp with this fuel nowadays ,. i know there a pig to remove on a 4cylinder ,😬

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...