Jump to content

New member saying hi.


Craig2380
 Share

Recommended Posts

Hi all

 

I have today purchased a dragstar 1100. After an awful ride home ( weather and bike problems) I am still excited and hasty with the purchase. I think a home service and carb clean and check we should be running smoothly! (Well that's what I am hoping!) This is my first cruiser type bike and even with all the problems on the journey home there were moments where I could see what the draw is. Comfortable and easy going. I think my sports bike days are well and truly behind me now.

Link to comment
Share on other sites

Do you want an ad-free experience? Join today and help support the Yamaha Owners Club.

Hi Craig, Welcome to the YOC. Warm spring and summer days a lazy engine and a comfy seat, you'll be in heaven mate.:D

Link to comment
Share on other sites

welcome. Hope you get the problem resolved soon. Keep us updated. Cheers

Link to comment
Share on other sites

Had a look at her yesterday.

It would come to light that neither ht lead was pushed on properly. The spark plug gaps were almost none existent and the air pipes. From collection box and to air filter were not on securely. And the alternator was not charging. After cleaning the connectors that is sorted. Now its running loads better! Going to change plugs do oil and filter then get carbs cleaned and balanced. She needs a paint job so will be on the look out for ideas.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...