Jump to content

Bluddy forums playing up again


up.yours
 Share

Recommended Posts

Kevs%20new%20bike.jpg

 

Edited by up.yours
the forum is at it again , it won't let me type text , it is leting me edit my post , but when i try to reply or start a thread it just comes up drag files here . whats happening .
Link to comment
Share on other sites

Do you want an ad-free experience? Join today and help support the Yamaha Owners Club.
  • Moderator

Dunno, sure you haven't tagged the source icon at the top right of the reply box?

 

Duh left 

Edited by Cynic
Link to comment
Share on other sites

Yeah I am getting the show all content message now, was OK earlier last week.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Admin

Hiya, the issue is that the site hasn't fully moved over to https yet. For some reason the profile photos are loading through http rather than https hence the warnings or on some browsers completely block of the site.

It's currently with the support team and hopefully will be sorted shortly.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...