Jump to content

Clutch Bleed Nightmare


Shrimper
 Share

Recommended Posts

Hi all, nice to be here just wish it was under better circumstances.

I have a '91 FZR1000 Exup which has been off the road for a few months due to a respray other bits and pieces(non mechanical), I still started her up every few weeks and had no problems. That is until today when I finally was able to take her for a spin although it was only gonna be down to a local garage for some new tyres and brake pads.

Started up fine but there was no pressure in clutch lever, so got out my bleeding kit and began! Followed usual bleed procedure but still no pressure in lever and have just given up after 2hrs and hence this post. Any ideas as I am well and truly stumped on this. Stripped down master cylinder and all seems fine, when lever pulled, fluid is pumped from it but its just not bleeding from nipple.

Thanks all,

Shrimper.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Do you want an ad-free experience? Join today and help support the Yamaha Owners Club.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Who's Online (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...