Jump to content

cotterpot

Free
  • Content Count

    380
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

cotterpot last won the day on June 7 2018

cotterpot had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

About cotterpot

  • Rank
    Member

Previous Fields

  • Current Bike(s)
    XVS650A

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Norf Norfolk
  • Interests
    Walking Biking Flying and visiting the pub.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Not sure coiling all the spare wire like that is a good idea - couldn't you have just made it shorter ? ?
  2. Cleared them all out with CCleaner - That seems to have fixed it. Thanks Alex
  3. I'm using Firefox - I'll have a look with another browser. Does the same on MS Edge :-(
  4. Yes I know - but is there any way to stop the sidebar opening and telling me this every time I go to a forum or a new topic to read? I accepted the options but doesn't seem to make any difference. Help Ta in advance
  5. https://yamahaclub.com/forums/forum/48-new-members-welcome-area/
  6. ..or loose some weight - they will be good for miles.
  7. Seconded ? You might be better posting your request in the Yam Custom forum. Some may not look here
  8. That's fixed it. Did it involve a hammer ?
  9. It started a while ago for me https://yamahaclub.com/forums/topic/45649-anyone-else-having-problems-with-club-site/
  10. Ah good - I won't be shakin my PC about to try an fix it then. And as for Jimmy - I'll 'ave you know that I admit I'm not as good as I once was, but good once as I ever was ?
  11. I seem to be having a problem with the site and wondered if anything has been changed? The problem is the slow loading of pages with a 'white' page (i.e nothing) between each selection. The same happens when I go back to the Forums List to change to a different forum. The newly selected forum appears - then disappears for about 15/20 seconds before returning. I'm not sure I have explained it too well, but best I can do.
  12. Have you got a screen? I had very bad vibration - caused by my helmet (careful ), when I first got my bike. It was the wind coming over the top of the screen and affecting the aerodynamics round my Shoei 1000 lid and that shaking blurred my vision, and gave me neck ache as well as a headache. I found I could reduce it by lowering my body and head. So I raised the screen a couple of inches, and all has been fine ever since. Not saying this is your issue but might be a contributing factor?
  13. I would suggest a first post asking for advice on a 5 year old thread won't get much action. If you had a look round the site first you would see that the general etiquette is you post in the new members section before launching in asking a question. And take the time to fill in some details about yourself in your profile. Lazy.
  14. It was 18 months ago and he only posted the once so don't hold yer breath
  15. One will probably be at least a day and up to 729 days older than the other. 1964 was a leap year.
×
×
  • Create New...